Business

Der er flere og flere iværksættere i Danmark.

Virksomhed

Blue Energy

Telefon

70 28 40 00

E-mail

kundeservice@blueenergy.dk

Webside

https://www.blueenergy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. juni

Ung iværksætter med succes

En af de største unge danske iværksættere er Mads Andreas Olesen, som i en alder af 17 år startede sin første virksomhed. Dengang var han en helt almindelig gymnasieelev, som også drømte om at føre sin egen vision ud i verden. Han ville starte virksomhed, og han ville være glad for at gå på arbejde. Da Mads Andreas Olesen tilbage i gymnasietiden var 17 år startede han sit eget reklamebureau op for derefter også at starte en konsulentvirksomhed og en salgsvirksomhed. Han var dog også i en kort tid telefonsælger, men det var alligevel det selvstændige liv, der trak i ham.

Hvis du drømmer om at blive iværksætter ligesom Mads Andreas Olesen, kan du helt sikkert også lære noget af ham - både hans op- og nedture igennem årene som iværksætter. Her deler Mads ud af sin viden om det at være iværksætter og virksomhedsejer i en ung alder.

Gør din egne erfaringer og lær af andres

Når du starter som iværksætter og stifter din egen virksomhed, kan du ikke undgå, at der vil komme nogle bump på vejen. De vil være der, og et eller andet sted skal de nok også være der. Måske husker du også nogle fejl, du har begået tidligere i dit liv, som har fået dig til at huske, hvad det rigtige er. Det kan være noget så simpelt, som plus og minus i folkeskolen, men det kan også være større ting. Ligesom dengang skal du også som iværksætter gøre dine egne erfaringer og lære af dine fejl. Men hos Mads Andreas Olesen kan du alligevel lære, hvordan du forhåbentlig kan undgå nogle af de fejl, han har gjort sig i din karriere.

Der er ingen skade sket ved at tage lidt ved lære af andres erfaringer. Vi lever i et samfund i dag, hvor vi konstant skal arbejde sammen og er afhængige af hinanden. Derfor kan du også godt lære af andres erfaringer og sparre med dem. Det giver næsten altid noget positivt at snakke med nogen, som har været igennem det samme som dig. Det er ikke en dans på roser at blive iværksætter, men hvis du kan mindske antallet af torn ved at snakke med en som Mads Andreas Olesen, hvorfor så ikke gøre det?

Vær tilstede i det du gør

En af de vigtigste ting for Mads Andreas Olesen er at være til stede i alt, hvad han gør. Han lever, når han arbejder. Han har sluppet den mentalitet om, at det er en sur forpligtigelse at gå på arbejde. For at få succes med din virksomhed og virkelig brænde for det, bliver du nødt til at være 100 % tilstede i det og hele processen, som går både op og ned. Det skal være sjovt at være iværksætter, for du kommer til at lægge rigtig mange timer i det. Din arbejdstid og fritid bliver for en stund mere eller mindre det samme, og for at kunne være i det skal du synes, det er sjovt det meste af tiden.