Business

Den velkendte iPhone er et kært eje for mange danskere, og den har efterhånden været på markedet længe.

Virksomhed

youSee

Telefon

70704040

Webside

https://yousee.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. august

Samsung Galaxy-serien udvides fortsat efter 20 år på markedet

Men vidste du, at Samsung Galaxy-serien har eksisteret siden århundredeskiftet, og i dag rummer op mod 15 forskellige varianter af den i dag innovative smartphone?

Samsung selv har dog eksisteret siden 1938. It-virksomhedens tilblivelse var dog med et andet formål for øje, men senere fik ejeren øjnene op for det store marked inden for teknologien. I dag fungerer Samsung som et konglomerat, men det har ikke sat en stopper for den sydkoreanske virksomhed og deres produktion og udvikling af Samsung Galaxy.

En smartphone under konstant udvikling

Når vi nævner, at Samsung Galaxy allerede var på markedet i starten af dette århundrede, er det selvfølgelig som en helt anden type telefon, end hvad vi ser i dag. For vi skal frem til 2009, før den første konkurrencedygtige smartphone kom på markedet. I dag består Samsung Galaxy-serien af både smartphones, tablets, Samsung Galaxy Note og mange andre typer af high-end teknologi.

Særligt for Samsung er, at de har valgt at holde fast i én og samme serie, hvilket også er tilfældet med den klassiske iPhone. Forskellen er dog, at vi finder langt flere variationer i de forskellige producerede modeller hos Samsung. Ser vi på udvalget for bare 10 år siden, havde du mulighed for at finde én enkelt model det første år og to det næste. Men allerede i 2012 lancerede Samsung mere end fem forskellige modeller inden for serien.

Dermed har Samsung bibeholdt den konstante udvikling af en smartphone, der i dag er én af markedets mest populære. Desuden har de skabt den første smartphone med et 100 MP-kamera, Samsung Galaxy S20 Ultra, som har åbnet op for en helt ny æra inden for smartphones.

Det særlige ved Samsung Galaxy-serien

Det overrasker mange, at Samsung igen og igen kan imponere med sin Galaxy-serie, men det er der god grund til. I dag finder vi over 10 forskellige modeller inden for serien, hvor Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S20 er nogle af de bedst solgte smartphones på verdensplan.

Det, der gør Samsung til en superskaber inden for smartphones, er, at de formår at kombinere avancerede teknologier og det flotte design, men hvor du slipper for at betale en skyhøj pris. Sammenligner vi Samsung med Apples modeller, kan du få modeller fra Samsung til det halve af prisen. Og noget tyder også på, at de to brands har taget ved lære af hinanden. Apple har sidst præsenteret den prisvenlige iPhone SE, hvorimod Samsung i dag leger med topmodeller til højere priser.

Først på klaptelefonen

Mange prøver at spå om den teknologiske fremtid, og selvom det kan være vanskeligt, har Samsung kastet sig over et helt særligt projekt. Tidligere i år kunne de nemlig præsentere Samsung Galaxy Z Flip, der har et revolutionerende foldbart design, ultratynd glasskærm, fantastiske kameramuligheder og meget andet. Samsung har dermed taget vores kendskab til teknologier for smartphones og udfordret denne på en intelligent og æstetisk måde. Spørgsmålet er så, om Samsung har knækket koden til det nye hit inden for smartphones med denne model, men én ting er sikker: Samsung Galaxy-serien er kommet til verden for at blive.