Business

Venter du dig, eller har du et mindre barn, der fylder år? Så vil du med garanti få noget, der kan føles som en million spørgsmål, der går på, hvad dit barn ønsker sig i gave.

Virksomhed

Luksusbaby

Adresse

Gøteborgvej 33, 9200 Aalborg SV

Telefon

50508487

E-mail

info@luksusbaby.dk

Webside

https://luksusbaby.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. maj

Marmar børnekjole eller nyt sengetøj? 3 bud på praktiske ønsker til dit barn

Mangler din pige en Marmar børnekjole, eller skal din dreng have et sæt sølvbestik?

Så længe dit barn er lille, er det dig, der får glæden af at finde på, men så snart dit barn vokser sig lidt større, vil det selv have en mening om, hvad der skal stå på ønskesedlen.

Her i artiklen kommer vi med 3 gode bud på, hvad du kan ønske dig af praktiske ting til det mindre barn.

1. Nyt tøj, der er plads til at vokse i

Dit barn vokser hele tiden - det kan du lige så godt vænne dig til. Det, der passer dit barn lige nu, er måske allerede blevet for småt om en måned eller to. Ønsker du dig en fin, ny Marmar børnekjole til din datter, kan du derfor lige så godt ønske dig kjolen i et nummer eller to større. Så er du sikker på, at hun kan nå at bruge den, inden den bliver for lille.

Har du et eller flere favoritmærker, når det kommer til børnetøj? Så få gerne det meldt ud. Er du eksempelvis stor fan af Wheat børnetøj, hvorfor så ikke skrive det på listen med ønsker, så dine familiemedlemmer kan få en fornemmelse for den stil, du selv køber børnetøj i?

2. Sengetøj kan du aldrig få for meget af

Med et mindre barn i huset vil du hurtigt vænne dig til skulle at vaske sengetøj i tide og utide. Det gælder både, mens dit barn bruger babysengetøj, og når det går over til juniorsengetøj. Uheldet er ude fra tid til anden, og det går ofte ud over sengetøjet, når du har med mindre børn at gøre.

Lige såvel som det kan give god mening at ønske dig den Marmar børnekjole, som du godt selv kan føle dig fristet til at købe til din datter, kan du også skrive nyt sengetøj til den lille på som et ønske. Måske har du endnu ikke købt juniordyne og juniorpude endnu? Så har du endnu en praktisk og anvendelig gaveide.

3. Penge til børneopsparingen

Det lyder måske en anelse kedeligt. Men har du og din bedre halvdel ikke penge nok hver måned til også at sætte penge til side til en børneopsparing til dit barn, så kan det faktisk være en fantastisk gave, hvis en bedsteforælder eller en onkel vil donere lidt penge dertil.

Måske svømmer dit barn allerede i legetøj og fine Marmar børnekjoler? Så kan penge til børneopsparingen være en særdeles god og meget fornuftig ide. Måske synes den glade giver også, at penge til børneopsparingen falder på et mere tørt sted, end hvis der bliver kastet penge efter mere legetøj eller flere sovebamser?