Business

Når der skal bygges nyt, hvad enten det er garage, vægge eller bare ekstra tilbygninger, så er det vigtigt, at man får fat i de rigtige byggematerialer.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. maj

Lecaterm – en blok med mange gode egenskaber

Når man skal bygge nyt, skal man vælge materiale, der har gode egenskaber, men som også kan give den nødvendige støtte. Hvis man vælger forkert, så risikerer man nemlig at få bygget noget, der ikke holder særlig længe, og det er penge lige ud ad vinduet. Det kan derfor bedre betale sig at investere i gode materialer, som holder længe. Et eksempel på godt byggemateriale er Lecaterm-blokken. Lecaterm-blokke har flere fordele, og de egner godt til mange slags byggeopgaver.

Fordelene ved Lecaterm-blokke

Termoblok, sandwichblok, klimablok og kælderblok. Kært barn har mange navne, og her er Lecaterm-blokken ingen undtagelse. Blokken får sine mange navne fra blandt andet sit udseende. Blokken er nemlig lavet med isolering i midten, så de får et sjovt udseende. Isoleringsevnen cementeres yderligere, fordi blokken er lavet med små hulrum. Disse huller gør også blokkene utroligt lette, og de er derfor nemme at flytte rundt på. Dette gør det nemt at arbejde med blokken, og man kan derfor forvente hurtigere murerarbejde i sammenligning med andre blokke. Lecaterm-blokke er naturprodukter, men de er på samme tid uorganiske. Dette er en stor fordel, for det betyder, at blokken ikke angribes af hverken svamp, råd eller insekter.

Anvendelse af Lecaterm-blokke

Lecaterm-blokke har mange fordele, men de er også utroligt holdbare. De mange fordele gør blokken yderst let at anvende til tilbygninger eller til fundamenter. Blokken klarer også samtlige opgaver, hvor isolering er særligt vigtigt, eksempelvis til opbygning af mure. Lecaterm-blokke er også nemme at bearbejde grundet dets særlige struktur, men det er dog en nødvendighed at anvende særligt partikelfilter, når man beskærer disse blokke.

Skal du bruge stærke og isolerende blokke med mange gode egenskaber? Så kan du med fordel benytte dig af Lecaterm blokke.