Business

København kan være en dyr by. Faktisk er det en af de dyreste byer i Europa, hvilket kan gøre det lidt anstrengende for studerende at finde penge til alt det sjove, hvis der også skal være skillinger til husholdningen i hverdagen.

Virksomhed

Hooked

Webside

https://gethooked.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. januar

Er du på budget? Det kan du lave i København

Men når det er sagt, har København faktisk også en masse budgetvenlige oplevelser, og der er faktisk mange seværdigheder og lignende, der kan opleves helt gratis. Vil du vide lidt mere om, hvad det kan være, kan du kigge videre her i artiklen.

Få en smagsoplevelse for få kroner

De fleste forbinder en god restaurant med noget, der koster det hvide ud af øjnene – det er ikke altid tilfældet. København er så stor en by, at du sagtens kan finde noget rigtig lækkert mad, som selv studerende kan finde penge til. Et eksempel er denne budgetvenlig fiskerestaurant, som virkelig er blevet et hit, hvis man vil forkæle smagsløgene for få penge. De fleste forbinder fisk og skaldyr med noget dyrt, men det er ikke tilfældet her. Alt er budgetvenligt, og så er det i hyggelige omgivelser, der er inspireret af streetfood-stilen.

Det skal altså ikke være dyrt at tage med vennerne eller kæresten en tur på restaurant. Det handler blot om, at du undersøger dine muligheder, fordi der skal nok være et sted, som ikke ødelægger dit budget – selv sidst på måneden vil der være penge til det.

Oplev den smukke natur i Botanisk Have

Nu bevæger vi os over til en oplevelse, du kan få helt gratis. Botanisk Have er en af de smukkeste og mest besøgte steder i København, og det er ikke uden grund. Haven har en historie, der går mere end 400 år tilbage, og så har haven åben til kl. 18.00 hver dag i sommerhalvåret, hvor du kan komme helt gratis ind.

100 år gamle træer, et blomsterhav og en masse andre spændende planter venter dig, hvis du vælger at smutte en tur forbi Botanisk Have. Det er et helt oplagt sted, hvis dig og kæresten vil på en hyggelig og romantisk tur, men det er tilmed helt perfekt, hvis du vil vise en af Københavns smukkeste sider frem for familien.

Find trækæmper i skoven uden for København

Vi bliver i naturens verden, for selvom vi befinder os i og omkring en storby, er der en masse natur, som du kan opleve ganske gratis. Eksempelvis kan du tage på jagt efter de seks trækæmper, som gemmer sig rundt om i skovene uden for København. Dette er specielt en hyggelig tur, hvis der også er små med på turen, fordi kæmperne fungerer som et slags mål eller en skattejagt. Det er utrolig underholdende at lede efter, men samtidig kommer man rundt i noget smukt, dansk natur. Og kæmperne er faktisk lavet sådan, at du kan klatre løs på det – noget, de små elsker.

København har meget at byde på, og det er langt fra alt, der koster en halv bondegård. Der er mange budgetvenlige muligheder, som du kan kaste dig over.