Teleselskabet 3 opsætter to nye mastepositioner på Ydbyvej ved Ydby og Mellemvej ved Vang

VANG/YDBY: Teleselskabet 3 har fået opsat to nye mastepositioner på Ydbyvej 143 ved Ydby og Mellemvej 16 ved Vang, der vil øge mobildækningen i de to områder til glæde for selskabets kunder i nærheden.

De nye mastepositioner øger netværkets rækkevidde og datakapacitet, så signalet både bliver stærkere og dækker et større område. Dermed vil de nye mastepositioner give en bedre oplevelse, når brugere af netværket taler i telefon, er på nettet eller streamer serier.

Og de vil også sikre kapacitet i områderne omkring Ydby og Vang fremover, selvom det nuværende dataforbrug stiger.

Stadig flere danskere bruger mobilnettet til at få internet i hjemmet med mobilt bredbånd.

Og med 5G-teknologien lige om hjørnet kommer mobilt bredbånd for alvor til at tage fart som et alternativ til kablet bredbånd og fibernet, lyder det fra 3.

- Vi forventer at kunne levere næste generations mobile bredbånd med 5G i løbet af 2021, som vil byde på downloadhastigheder omkring 1 Gbps og større kapacitet. Det vil kunne dække langt de flestes behov for internet til hjemmet. Dermed er der ingen grund til at bruge penge på at få gravet kabler ned i jorden for at få en højhastighedsdataforbindelse. Det bliver hastighedsmæssigt som at få trådløs fiber, siger Kim Christensen, der er netværksdirektør hos 3.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...