25.000 KRONER: Line Østergaard Pedersen var hjemme da det bankede på

THISTED: Line Østergaard Pedersen kunne ikke tro det var rigtigt, at hun skulle være så heldig at vinde Thisted Postens Juleshopping konkurrence på 25.000 kroner at shoppe for på tre timer.

Men det kunne nemt være glippet for den heldige vinder. For familien stod lige og skulle ud af døren til julebesøg hos svigermor i Vodskov ved Aalborg, da Tina annoncekonsulent Tina Majgaard Frantsen fra NORDJYSKE Medier bankede på døren til Åbakkevej 6c. For man skal være hjemme for at vinde.

Da det var gået op for Line, at hun havde vundet, storsmilede hun og kaldte på resten af familien: Rene Aagaard og børnene Karla på seks år og Mikkel Johan på fire år.

Telefonen måtte frem, for der skulle ringes til svigermor at familien med beskeden ”vi bliver nogle timer forsinket - for vi skal ud og shoppe for 25.000” fortalte Line Aagaard Pedersen med dirrende stemme og ikke mindst rystende hænder.

- Det er helt vildt. Vi havde talt om at vi gerne ville bruge nogle penge på os selv - og så kommer i med den store gevinst. Det er godt nok noget vi kan bruge, lød det fra den ovenud glade vinder af Thisted Postens konkurrence, sponseret af EDC - Hanne og Hugo Larsen.

Line er ekstra glad for opmuntringen, som den glade besked er.

For hun er sygemeldt med en træls sukkersyge.

Familien fik 40 minutter til at sunde sig, og måske tænke sig om hvad der skulle indkøbes i de mange butikker i hele Thy, der deltager i shopping-konkurrencen.

Limousinen kom og familien kørte afsted. Forude ventede tre timers shopping i Thys butikker.

Se billederne fra den vilde tur, senere på Thisted:Posten.

I øvrigt startede rundturen til vinderne i rækkefølge i morgenmørket i Agger, hvor den først udtrukne boede.

Men her blev døren ikke åbnet, trods ihærdig bankning på døren til det mørklagte hus.

Så er reglerne for konkurrencen, at der skal ringes på den næste i rækken af udtrukne sedler - det blev Line Østergaard Pedersens held.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...