Generelt er der bare i disse år en stor hype omkring Thy

THY-HANNÆS: Et nyt samarbejde er etableret mellem Sportigan i Thisted og Hurup og ”Vi elsker Thy”. Det handler om salg af ”Vi elsker Thy”-merchandise.

Initiativet er kommet fra Johnny Andersen, indehaver af de to sportsbutikker. Han oplevede flere kunder, der kom og spurgte, om det var muligt at købe den sorte T-shirt, som ”Vi elsker Thy”-medhjælperne har haft på ved de events, der har været i Thy. Trykket på trøjen har været ”Vi elsker Thy”, hvor ”elsker” er udskiftet med et stort rødt hjerte.

- Der har bare været så stor interesse for at købe ”Vi elsker Thy”-trøjen, at jeg besluttede at kontakte Michael Vendelbo (handelsstandschef i THI & Thy Detailforum, red.), om det var en ide at få fremstillet noget Thy-merchandise, der kunne købes, fortæller Johnny Andersen.

Og han var straks med på ideen:

- For vi i ”Vi elsker Thy” skal ikke til at sælge sager og skabe konkurrence mod de lokale butikker. Men når en lokal forretningsdrivende, der har butikker både i Hurup og Thisted samt en meget aktiv webshop, henvender sig og vil stå for produktionen, er vi naturligvis med på ideen - at få synliggjort ”Vi elsker Thy” og Thy generelt. Og jeg tror, at produkterne med det fine budskab kan sælges langt ud over Thys grænser. Ikke mindst fordi Sportigan har to butikker og webshop, siger Michael Vendelbo.

Johnny Andersen lægger ud med T-shirten og en mulepolse:

- Så må vi se, om der er yderligere interesse for at få ”Vi elsker Thy” logoet på andre ting, f.eks. hoodie, caps, gym-poser. Reelt er mulighederne utallige, fordi vi kan trykke på alle slags materialer. Og er det kun ét eksemplar - ja, så er det også muligt, siger Johnny Andersen, der har en meget stor produktion af ting han selv trykker på - især sportstøj.

Hvorfor der nu er denne interesse for Thy-navnet på merchandise, har de to også et bud på:

- Generelt er der bare i disse år en stor hype omkring Thy. Alt tyder på at det vil fortsætte og endda vokse. Men også, fordi der egentlig ikke er noget Thy-merchandise at få. Det laver vi om på nu, lyder det fra det nye makkerpar.

”Vi elsker Thy” trøjerne er klar til salg til den tredje og sidste event i Hanstholm - Hawdaw lørdag 2. august i Hanstholm Centret. Samtidigt vil salget blive åbnet på Sportigans webshop.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...