940 tidligere elever deltog i den store fest

HVIDBJERG: Lørdag 14. september stod den på Store Klassefest ved Thyholm Skole, hvor 940 ”gamle” elever deltog.

Klassefesten var et led i skolens 100 års jubilæum. Dagen startede kl. 14, hvor interesserede elever havde mulighed for at møde op og se deres gamle Skole.

De fremmødte blev så delt op i hold, og fik en guide med rundt hvor de fik genopfrisket gamle minder.

Meget er selvfølgelig ændret siden de ældste gik på skolen, men i afdelingen i den gamle realskole er meget endnu som det var i fordums dage. Senere på eftermiddagen markerede Thyholm Skole 100 års jubilæet ved et officielt arrangement, hvor der var taler, musikalske indslag og skolen var vært ved et glas.

Derefter blev dørene åbnet i Midtpunktet, hvor deltagerne så kunne finde deres pladser og gamle klassekammerater.

Baren var også åben.

Kl. 17.45 blev der budt velkommen ved skolens leder, Knud Bjerregaard Hansen.

Herefter var der spisning med indlagt underholdning, hvor bl.a. de tre kendte gamle mænd fra Thyholmer Revyen, Kræn Waje, Edward Mortensen og Ingwar Brændgaard i skikkelser af Erik Holm Nielsen, Bent Hargaard og Hans Sloth.

De fremførte en sketch hvor Kræn Waje og Ingwar Brændgaard besøgte Edward Mortensen på sygehuset efter han var gået igennem isen på fjorden helt oppe ved Karby hvor han var kørt på knallert til for at stange ål.

De fik Edward Mortensen gelejdet ud af sygesengen og med hjem da de kort tid efter skulle på en bustur med Paul Mertens og de skulle selvfølgelig have Edward Mortensen med.

Én for alle og alle for én.

Det fik bestemt lattermusklerne på arbejde hos tilhørerne.

Der var glædelig gensyn for mange af eleverne og der blev hyggesnakket og talt om gamle minder fra skoletiden. Flere af deltagerne udtalte at de bestemt havde glædet sig til denne dag, da flere ikke havde set hinanden siden skoletiden. Flere af de ældste gamle elever måtte tilstå at de havde vanskelig ved at genkende hinanden. Kl. 22 gik bandet ”Shubi or not Shubi” på scenen, og så var mange klar til at betræde dansegulvet.

Kl. 24 var det tak for denne gang og flere fortsatte festen på Hotel Tømmergården hvor der var DJ.

Var der nogle der var blevet sulten, så var der opstillet en pølsevogn hvor der var mulighed for lidt natmad.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...