I en tid med krise og udfordringer har NORDJYSKE spurgt en række borgmestre i Nordjylland, hvordan de ser på de lokale og regionale mediers rolle. Det er blevet til en række små videoer om emnet

THISTED: - De lokale medier kan være med til at sørge for, vi får den lokale historie fra vores egen egn, men også fra den sammenhørighed der er vi vores region.

Det siger Ulla Vestergaard, borgmester i Thisted Kommune, i en ny video, hvor hun sammen med nogle af sine nordjyske kolleger taler om vigtigheden af lokale og regionale medier.

Du kan se videoen med Ulla Vestergaard og nogle af hendes borgmesterkolleger herunder.

I videoen fortæller borgmesteren blandt andet om, hvordan hun starter sine morgener med en kop kaffe og de seneste lokale historier. Borgmesteren opfordrer også til sidst i videoen til, ligesom sine kolleger, at man bakker op om den lokale og regionale presse.

- Ligesom jeg også anbefaler, vi bakker op om vores lokale erhverv, så synes jeg også, det kan være en god idé, man lige overvejer med sig selv, om det ikke var en idé at bakke op om, at vi også har vores avis. Så vi kan følge med i, hvad der rører sig lokalt af gode idéer og andet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...