Torsdag 15. oktober er der musikalsk underholdning på Konditorpladsen med West Road Holy Lake og lørdag 17. oktober indvielse af ny vandresti på 1,6 km i Ashøje Plantage

HURUP: Efterårsferie - og hvad så? Selv i denne coronatid er der mange tilbud.

I Hurup har man taget det op, og FDF’erne har lavet, hvad de kalder Trolde Opgaveløb. Det går ud på, at hos Matas kunne børnene få udleveret et kort, som de så kunne gå turen efter. Når turen var gået, kunne man igen aflevere kortet hos Matas og få udleveret et gavebevis som tegn på, at man havde gennemført løbet. Med beviset i hånden kunne børnene hos Guldblomsten få softice, popcorn hos Hej Sikke Lej, slikkepind hos Backstage og sæbebobler hos Kjeld Sko.

I FDF fortalte man, at de faktisk havde haft en idé om, at turen skulle gå omkring den nye trold i Ashøje. Men det tog man af bordet igen, da der for det første er for langt, og man ville heller ikke sende enkelte børn derop.

På Konditorpladsen havde FDF arrangeret bagning og salg af donuts, der kunne bages snobrød, og der var mulighed for at prøve barnevognsringridning. Det går ud på, at et barn sidder i barnevognen, hvor kalechen er slået ned. Der er så en galge, hvor der er ophængt en ballon. ”Ridderen” i barnevognen skal med en lanse forsøge at knalde den ophængte ballon, mens en skubber barnevognen. En rigtig sjov ting, som mange prøvede.

Janni Primdal, der er kredsleder hos FDF i Hurup,fortæller at al overskud fra salg af donuts m.v. går ubeskåret til Børnetelefonen. Hun fortæller videre, at FDF’erne havde mulighed for at optjene Samfundsengagement-mærket. Det er et mærke, man gør sig fortjent til ,hvis man viser man gerne vil gøre noget for andre - f.eks. arrangementer, hvor man gør noget for at hjælpe andre, som her Børnetelefonen.

Selv om man havde droppet turen til Ashøje, var der alligevel nogle, der valgte at tage turen derop, bl.a. Grethe Hove sammen med Silja, Sara og Alva.

Torsdag 15. oktober var der musikalsk underholdning på Konditorpladsen med West Road Holy Lake, og lørdag 17. oktober indvielse af ny vandresti på 1,6 km i Ashøje Plantage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...