Alting var usikkert under coronasituationen, da Nita Gade 18. maj overtog cafeen på førstesalen i J. P. Jacobsen Centret

THISTED: 18. maj overtog Nita Gade cafeen Kaffeslapperas på førstesal i J. P. Jakobsens Centret i Thisted - midt under coronauvisheden. Men måske netop derfor var det en godt tidspunkt at bruge alle kræfter på at drive et hyggested midt i shoppingcenteret. For det har vist sig, at netop hygge har været noget af det, danskerne har søgt efter i sommer, og det har også gives mange kunder i Kaffeslapperas.

- Vi kan tydeligt mærke, at danskerne har holdt ferie hjemme i år og har haft en ekstra lyst til at komme ud at hygge sig. Det gælder også de lokale, siger Nita Gade og fortsætter:

- Vi har haft en rigtig god og travl sommer - godt hjulpet af det danske sommervejr. Mange har besøgt os for at få alt fra en ostemad og en kop kaffe til hele familier, der skulle have sulten stillet. Vi har også haft besøg af flere selskaber og virksomheder, der har været forbi for et hurtigt måltid og en pause fra arbejdet.

Nu hvor sommersæsonen er ved at være slut, kan Nita Gade tilbyde flere nyheder. Først og fremmest har Kaffeslapperas fået alkoholbevilling, så cafémenuen kan følges af et glas iskoldt øl eller knap så kold rødvin.

- Men vi har også fornyet vores menukort med bl.a. vores nye omelet med grillet rugbrød og tilbehør. En skinketærte er også et af de nye tilbud, fortæller Nita Gade.

Kaffeslapperas har åbent, når J. P. Jakobsens Centrets butikker har åbent.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...