Fra ”nederst” i gågaden er butikken nu flyttet op i Storegade lige over for Thisted Kirke

THISTED: Hvis man vil have strøgkunderne forbi butikken, ja, så må man bo, hvor strøgkunderne kommer. Tøjeksperten boede før ”nederst” i gågaden. Nu er hele forretningen flyttet op i Storegade - i helt nyistandsatte lokaler, hvor der tidligere var Intersport.

En stor beslutning om at flytte butik - oven i købet til færre kvadratmeter, men en beslutning som indehaver Bent Sørensen er glad for at han traf:

- Vi har nu fået indrettet en stor, flot og overskuelig forretning i superflotte lokaler. Op vi mærker tydeligt, at der kommer flere kunder her end i den stille ende af Storegade, lyder det fra Bent Sørensen, der også har skåret en god del af huslejen væk ved at flytte.

- Man opdager slet ikke at vi nu har 80 kvadratmeter mindre butik. Den nye butik er indrettet, så den både edr stor og overskuelig. Man ser varerne meget nemmere nu end før, siger han og fortsætter:

- Vi har indrettet den nedre del af butikken som én stor afdeling, udelukkende med tre af de helt gode mærker Matinique, Sand og Lindberg. Vores afdeling for bl.a. flotte habitter i den bedste kvalitet. Derudover har vi bl.a. også det største udvalg i Thy af superlækkert tøj fra Tommy Hilfiger.

Bent Sørensen siger, mens han sætter skilte med ”Black Friday” op i butikken.

- Til Black Friday bliver der en rigtig god mulighed for at få sig lækkert herretøj med stor rabat. Udover at vi giver rabat i hele butikken, har vi en del tøj, som vi sælger til halv pris.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...