Købmand Henrik Nørmølle overtager halvparten af Hurup Slagter når han har lukket MENY

HURUP: Da 54-årige købmand Henrik Nørmølle tidligere på året fik at vide, at hans arbejdsplads gennem 25 år, supermarkedet Meny i Hurup lukker pr. 30. april, vidste han ikke, hvad han skulle lave bagefter.

Det ved han nu.

Han har nemlig aftalt med Hurup Slagters ejer, 38-årige Karsten Dige, at han køber halvparten af slagterbutikken i Bredgade.

Derved kommer Henrik Nørmølle tilbage til sit oprindelige fag, hvor han blandt andet selv drev slagterbutik i Hurup fra 1988-94.

- Hurup Slagter, der tidligere hed Frederiksen og Niels Slagter, var jo altid den store, som man så op til, fortæller Henrik Nørmølle.

Med sig tager han to medarbejdere fra Meny, nemlig slagteren Daniel Jensen og Anne Andersen fra delikatessen.

Derved kommer det samlede antal medarbejdere i Hurup Slagter op på 10.

I de kommende uger bliver Hurup Slagters butik bygget om, så der bliver mere plads. Henrik Nørmølle og Karsten Dige har nemlig planer om at gøre noget ekstra ud af øl god vin samt øl fra Thisted Bryghus.

Ikke uden grund.

Henrik Nørmølle sidder i bryghusets bestyrelse.

- Derudover vil vi flytte delikatessemedarbejderne ind i butikken, så der bliver tale om en arbejdende butik, hvor der sker noget, siger de to kompagnoner, der også har planer om at dele smagsprøver ud i forretningen.

Karsten Dige, der har været eneejer af butikken siden september i fjor, glæder sig til samarbejdet.

- Jeg har ikke noget imod at arbejde og jeg bruger også mange timer i butikken. Men med en kompagnon kan det da være, at jeg kan få en eftermiddag fri i ny og næ, smiler han.

Hurup Slagter driver butik og leverer mad ud af huset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...