Det gør de med stor klassefest

HVIDBJERG: Thyholm skole fejrer 14. september 100 års fødselsdag.

- Vi fejrer begivenheden med en stor og spændende emneuge for alle vore elever i ugen op til 14. september, og ugen afsluttes festligt med ”Store Klassefest” i Midtpunktet for tidligere elever, siger Kristian Hedegaard fra styregruppen.

Oprindelig blev ”Hvidbjerg Real- og Efterskole A/S” officielt indviet 1. oktober 1919.

- Her blev grundlaget lagt for det, vi i dag kalder Thyholm Skole. I dag fremstår Thyholm Skole som en hypermoderne folkeskole med de gamle bygninger godt integreret i flotte indbydende rammer. Vi har tidligere med stor succes afholdt to store klassefester i 2006 og 2010 og nu glæder vi os igen til at byde gamle elever til fest lørdag 14. september i 2019, fortæller Kristian Hedegaard.

Udover Kristian Hedegaard består styregruppen af Knud Bjerregaard Hansen, Bent Hargaard, Lene Vangsgaard Andersen og Anton Lyhne.

- Vi vil gerne se alle gamle elever der har været en del af skolen gennem de mange år. Vi har fremskaffet klasselister af vore 8. klasseelever helt tilbage til 1963 og frem til 8. klasserne i 2003. Vi ville gerne have haft alle med, men af pladsmæssige årsager har vi desværre været nødt til at begrænse deltagerantallet. Derfor bliver der ikke plads til de elever, der har gået i 8. årgang efter 2003, siger Kristian Hedegaard.

Har man derimod været elev på Thyholm skole før 1963 er man mere end velkommen.

Man går blot ind på www.storeklassefest.dk - her har man mulighed for at bestille billet til festlighederne.

Deltagerantallet vil være max. 1200 personer - tilmelding sker efter først til mølleprincippet.

Man vil løbende kunne finde opdateringer på https://www.facebook.com/storeklassefest.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...