Uge 37 var en særlig uge på skolen

HVIDBJERG: Uge 37 var en særlig uge på Thyholm Skole, da skolen kunne fejre 100 års jubilæum.

Der blev holdt tværs-uge, forstås således at hele skolen var på tværs af alle klasserne fra 0 til 10. klasse og inddelt i fire grupper.

Der blev arbejdet med flere årtier. Bl.a. startede man med 20’erne og 30’erne hvor man lavede stumfilm, byggede sæbekassebiler, om moden dengang og charleston, samt der blev lavet plakater og reklamer.

Om 40’erne og 50’erne beskæftigede eleverne sig med besættelsestiden, hvor man i den forbindelse var på besøg på Hanstholm Bunkermuseum.

Derudover fortælling og musik fra 50’erne samt datidens lege. 60’erne og 70’erne var om datidens lege, sange og demonstrationer, batikfarvning og peace-tegnet samt raketbygning.

Fra 80’erne og frem til i dag drejede det sig om fritiden, brætspil, de elektroniske spils opfindelse og udvikling frem til i dag. Karolines Kogebog/mad, rulleskøjter, yoyo, Jane Fonda og Karatekid. Torsdag i frokostpausen var der mulighed for alle at gå rundt på skolen og både kikke og prøve.

Hver dag (mandag-torsdag) fik de besøg af ”De Eventyrlystne” som er fire hyggelige humørfyldte mennesker, som selv har arbejdet på Thyholm Skole.

På hver af de omtalte dage fra kl. 13.15 til 14 tog de alle 350 elever med gennem musikkens historie.

Torsdag var der så skolefest hvor alle elever fra 0 til 5. klasse lavede aktiviteter i skolegården. Festen startede kl. 16.30 og sluttede kl. 19.30.

Der var markedspladsstemning, lokale foreninger var inviteret til at bidrage med aktiviteter. Hver årgang lavede en aktivitet. Fra kl. 18,30 til 19,30 underholdt Kajseren og Troldmanden.

Kl. 20 løb næste fest af stabelen. Det var for 6. til 10. klasse hvor der var aktiviteter så som Linedance, diskotek, Bandet Mythos, karaoke, dans og andre festlige indslag. Festen sluttede kl. 23.30.

Fredag blev så brugt på at gøre klasseværelserne hyggelige til åbent hus-arrangement lørdag, da der var Store Klassefest.

Der blev der taget fælles foto, der var kagemand, fælles kunstværk og Jens Glob underholdt.

Skoledagen sluttede kl. 11.40.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...