Næsten 50 personer er involveret i årets revy

THYHOLM: Forår og alt spirer i haverne og det gør Thyholm Revyen også. Ja! Det har dette års revy gjort siden oktober 2018.

Thyholm Revyen 2019 har premiere onsdag 24. april og spiller til og med 27. april. I år hedder revyen ”Udkant med kant”.

Bladets medarbejder var på besøg i Kulturhuset tirsdag aften hvor alle øvede intens på rollerne. Formanden for Jens Glob Samvirket, Mai Lindgaard fortæller at man har fået ny instruktør, nemlig Helene Weis Hald og der er i år 8 personer på scenen.

Mai fortæller videre at revyen kun lader sig gøre fordi der er et hav af frivillige ildsjæle, lige fra skuespillere over rekvisitører til kostumierer, kaffedamer, bagepiger, lyd & Lysmænd og frisører. Noget helt særlig ved Thyholm Revyen er de lokale tekstforfattere som har holdt øje med - og gemt mange af årets historier, som de så har forvandlet til sjove tekster og sketches.

Det er særdeles dygtige tekstforfattere som har en fantastisk evne til at formulere stykkerne så ingen føler sig latterliggjort. Det skal jo gerne være sjovt - også for dem det går ud over. Fra 1. januar er der blevet øvet hver tirsdag aften i Kulturhuset hvor man også har rekvisitter, kostumer osv. opbevaret.

Som Mai Lindgaard siger, så koster det penge at stable en revy på benene. Man er så heldig at have den lokale Hvidbjerg Bank som hovedsponsor. Alt i alt er der 45 personer og Mai Lindgaard er pavestolt over at det er ene frivillige som lægger enorm meget af deres fritid for at få dette års Thyholm Revy på plads, og hun lægger ikke skjul på at der bliver bestemt noget at more sig over.

Af Hans B. Henriksen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...