Poul Erik Gravgaard overlader firmaet til sine to sønner Dan og Rasmus

THYHOLM: For fem år siden tog Poul Erik Gravgaard sine to sønner Dan og Rasmus ind som medejere af Thyholm Murer AS. Dermed var et generationsskifte i det store murerfirma sat i gang.

Nu er stifteren af firmaet blevet 65 år, og det har for Poul Erik Gravgaard været lejligheden til at overlade den sidste tredjedel af ejerskabet til sønnerne.

- Det er jo været noget jeg har forberedt mig på i fem år. Og jeg synes det er godt at stoppe på det rigtige tidspunkt - i god tid. Det tidspunkt er nu, hvor tingene kører, siger den nuværende medejer af Thyholm Murer AS.

- Dan og Rasmus er helt klar til opgaven. De har begge taget en uddannelse, som henholdsvis bygningskonstruktør og ingeniør. Det har styrket firmaet, siger Poul Erik Gravgaard, der nu vil nyde sine fritidsinteresser: cykling, badminton, motorcykel, kajak og camping.

Han skal også være en slags vicevært på en udlejningsejendom familien ejer i Hvidbjerg.

- Men jeg kommer nok også til at hjælpe lidt i firmaet i ny og næ. I hvert fald gør jeg de opgaver færdige, som jeg er i gang med nu, færdige, siger Poul Erik Gravgaard, der kan fortælle om travlhed i byggefirmaet, der har det meste af Nordvest- og Midtjylland som arbejdsområde. Thyholm Murer AS er blandt andet ved at opføre en 600 kvadratmeter hal for Thisted Kommune på Rævebakken i Vilsund, en fiskeindustrihal hos Mondo Mar i Hanstholm, Bedsted Præstegård, renovering af Lodbjerg Fyr, boligkompleks i Ikast, 25 nye ungdomsboliger i Aars, et kontorcenter i Grejs ved vejle og maskinværksted på Thyholm.

Generationsskifteafslutningen fejres med afskedsreception den 18. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...