Indtil foreløbig 1. maj er de almindelige betalingsbetingelser, selskabet kræver af leverandører, ophævet

THY-MORS: Thy-Mors Energi laver straksudbetalinger af 10,4 mio. kr. til leverandører, fremgår det af en pressemeddelelse onsdag 18. marts. I første omgang suspenderes koncernens betalingsbetingelser indtil 1. maj, således at alle regninger betales, lige så hurtigt som de kan valideres, skriver administrerende direktør Lars Peter Christiansen.

Det hedder, at med dette initiativ ønsker Thy-Mors Energi at støtte de enkelte leverandørers likviditet i denne tid, hvor denne er presset af covid 19-krisen og dennes følger. For Thy-Mors Energi er det en lille håndsrækning, men den kan være vital for mange af koncernens lokale leverandører, hedder det:

- Normalt har Thy-Mors Energi en betalingsfrist på 30 dage over for leverandører, men den ophæver vi indtil 1. maj i et forsøg på at hjælpe bedst muligt i den her særlige situation, forklarer Lars Peter Christiansen og fortsætter:

- Thy-Mors Energi er heldigvis en velkonsolideret virksomhed, som godt nok på det operationelle plan også er påvirket af coronasituationen. Men sammenligner vi os med andre virksomheder, så er vi dog ikke nævneværdig påvirket rent økonomisk, og derfor mener vi også som lokalt andelsselskab, at det er på sin plads, at vi iværksætter dette initiativ for at støtte op om det lokale erhvervsliv, afslutter han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...