Kampene fortsætter torsdag 1. august og søndag 4. august

Den prestigefyldte turnering blev i 2018, som de foregående år, vundet af Thisted FC. Men det tyder ikke på, at det bliver en walk-over for de blåstribede i år.

For Hanstholm har tænkt sig at give Thisted kamp til stregen denne gang. Begge de to klubber spiller i år i serie 1, og det har gjort Thy-mesterskabet mere spændende end længe.

For kan det lykkes de fremadstormende grønne fra fiskerbyen, der har haft udbrudt medgang og oprykning de seneste tre år, at bryde TFC’s dominans i kampen om Thy-mesterskabet.

Det vil vise sig, når de to hold søndag tørner sammen i turneringen.

Mandag aften blev mesterskabet skudt i gang med den første af tre runder. Otte hold, syv fra Thy og et hold fra Mors, mødtes. De otte hold skal i løbet af tre spilleaftener dyste i en A- og en B-række, hvor alle i hver række mødes. Den, der samler flest point undervejs, vinder pokalen.

- Det blev en rigtig start på mesterskabet lyder det fra stævneleder Carl Møller, vi fik en række tætte kampe, og selv om det var forventede favoritsejre til Thisted og Hanstholm, synes jeg, at det var nogle rigtig gode kampe med masser af mål på den første spilleaften.

Det lover godt, mener Carl Møller, der også er stævnespeaker på Hørdum Stadion, hvor alle kampene spilles.

- Der er gode kampe, pølser, kolde øl og stemning. Og så er der gratis adgang. Ingen grund til ikke at komme og opleve god lokal fodbold - på to baner samtidigt, lyder det.

Holdene som deltager i Thy Mesterskabet 2019 er:

A-rækken: Thisted FC og Hanstholm, begge serie 1, og Hurup og Nordvestmors, begge serie 2.

B-rækken: Frøstrup/Nordthy, FD Midtthy, Nors BK, alle serie 3, og Koldby Hørdum IF, serie 4.

De næste kampe spilles på torsdag 1. august og på søndag 4. august. Der er to kampe i A-rækken og to kampe i B-rækken.

Thy-mesterskabet er sponseret af Andelskassen i Koldby, Thisted Dagblad/NORDJYSKE Medier, TiCan, Nybolig Thy & Thyholm, J. Hundahl og Red Office/ Konpap.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...