Arrangement i Ydby tiltrak godt 500 mennesker

YDBY: Det er efterhånden blevet en tradition med harmonikatræf i Ydby en gang om året, arrangeret af harmonikaorkestret ”Det Grå Guld” og Boddum-Ydby Skytte- og Fritidscenter.

Ikke blot en tradition, men bestemt også en kæmpesucces.

Folk strømmer til fra nær og fjern.

Bladets udsendte talte bl.a. med et par som kom helt fra Djursland for at deltage i festen, og de havde lejet et sommerhus på Draget.

Bruno Jensen sørgede for musikken indtil alle var ankommet. Leo Bjørnskov bød velkommen og herefter var det Thisted Kommunes borgmester, Ulla Vestergaard, som holdt festtalen.

Ulla Vestergaard var bl.a., inde på hvor dejligt det er med en sådan fest og vi samtidig kan se at alt spirer og gror i det tidlige forår.

Hun brugte også citatet: ”Uden musik, ville livet være en fejltagelse!”

Efter borgmesterens tale var det blevet tid til spisning.

Under spisningen var det ”Nielsen Banden” der leverede musikken. Da spisningen var overstået gik ”Træf Orkestret” på scenen, herefter var det ”Rudys Blue Ladybirds”, ”Vindstyrke 15.

Så var det blevet tid til ”Bennys Tøzer”.

Herefter gik det slag i slag hvor kan nævnes ”Danseorkestret Thylandia”, ”Harmonika Banditterne” og sluttelig gik ”Det Grå Guld” på scenen og sluttede en forrygende aften af med deres dejlige musik.

Et fantastisk succesfuldt og veltilrettelagt arrangement der tiltrak godt 500 mennesker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...