Puljen på 250.000 kroner bruges i år på foreninger, der ramt af coronakrisen

THISTED: Igen i år uddeler Thisted Forsikring 250.000 kroner i støtte til foreninger i Nordjylland og Midt- og Vestjylland, kaldet ”Danmarks Rygrad”.

Men hvor man i de foregående år har støttet enkelte projekter, skal pengene i år gå til foreninger, der er kommet i pengenød på grund af corona.

- De frivillige - vores klubber og foreninger - er med til at skabe det gode liv for os der bor her. Som lokal virksomhed synes vi at vi har en forpligtelse til at støtte dem. Vi ved at mange har udfordringer på grund af corona-krisen. Vi har en pulje på 250.000 kroner, og vi vil gerne hjælpe på en måde som er let og enkel at gå til for de frivillige kræfter der har knoklet hårdt i lang tid, siger Thisted Forsikrings administrerende direktør Dennis René Petersen.

Kampagnen kaldes derfor ”En hjælpende hånd”, og foreninger kan frem til 18. oktober søge om en økonomisk håndsrækning på op til 10.000 kroner.

På hjemmesiden www.danmarksrygrad.dk kan foreningerne kan gå ind og udfylde et ansøgningsfelt, hvor man blot skal svare på praktiske informationer om foreningen, samt hvorfor man er kommet i vanskeligheder efter corona.

Kampagnes mål i år er at få håbet og energien tilbage til de frivillige ildsjæle, så de kan få overskud til at fremtænke nye idéer og løsninger.

Thisted Forsikring forventer ikke noget til gengæld, og de foreninger, der vil modtage støtte, vil få direkte besked.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...