Fødselsdagsfesten holdes torsdag 29. oktober i Hurup-Hallerne

SYDTHY-THYHOLM: 1. november 2000 fik Det Thylandske Landøkonomiske Selskab ideen om, at det nok ville være fint, hvis man oprettede en seniorklub. Som sagt så gjort. Tre ildsjæle - Jørgen Pedersen, Holger Dichman og Jens Svankjær - satte sig for at gøre det til virkelighed. Foreningen startede med 34 medlemmer, og der blev lavet seks-syv arrangementer om året. Det er således kun gået fremad med medlemstallet, som i dag er på 460, og klubben er den andenstørste seniorklub i landet.

Da klubben startede, var det kun for landmænd, men i dag er det halvt fra landbruget og halvt fra andre fag. Seniorklubben er åben for alle, der har lyst til at være med.

Formanden for seniorklubben, Harry Gade, Helleriis, fortæller, at der er ingen erhverv, som ikke er repræsenteret. Når der afholdes arrangementer, kommer folk både en halv og en hel time, før det starter. Det viser, at der bestemt også er meget socialt i at være med til det, der sker.

Klubben satser altid på at få kendte og spændende foredragsholdere, hvoraf der bl.a. kan nævnes Lykke Friis, Jens Gaardbo, Peter Qvortrup Geisling og Per Pallesen. De har som mange andre lagt vejen forbi klubben for at fortælle om deres liv og karrierer.

I den nye sæson er der igen mange spændende personer, som kommer forbi, bl.a. Det konservative folkepartis formand, tidligere justitsminister Søren Pape Poulsen. Derudover arrangeres der hvert år udflugter og fleredagsture til både ind- og udland. Næste udlandstur går til Sverige.

Da det i år er 20 år, siden seniorklubben ”så dagens lys”, holdes der torsdag 29. oktober stor jubilæumsfest i Hurup-Hallerne, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Som festtaler har man engageret landmand, præst og provst Anders Bonde. Herefter er det det kendte - og som medlemmerne selv siger: Danmarks ældste - boyband Tørfisk fra Thyborøn, der underholder. Aftenen slutter med dans til musik, der bliver leveret af Flemming Baade fra Aarhus. Hvad maden angår, vil der blive serveret en tre-retters-menu samt kaffe, og der kan købes drikkevarer til moderate priser. Fristen for tilmelding er den 20 oktober.

Sæsonprogrammet for 2020-21 starter torsdag eftermiddag 3. september, hvor seniorklubben får besøg af radiovært Søren Dahl fra Café Hack, der som bekendt er vokset op i Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...