Julie Ellegaard Brodersen og seksårige Felix blev nr. 1 i kategorien for små hunde

HURUP: DCH-Sydthy kan nu bryste sig over at have fået en danmarksmester i agility. Lørdag 5. september var der danmarksmesterskab i agility i Vilhelmsborg uden for Aarhus, arrangeret af Dansk Kennel Klub, hvor Julie Ellegaard Brodersen deltog med hunden Felix. Der var 34 deltagere, og Felix placerede sig i toppen allerede fra start.

Julie Ellegaard Brodersen har trænet hunde i seks år og deltog også sidste år i DM. Da fik hun så ikke hevet danmarksmesterskabet hjem, men i år lykkedes det. Felix, som er en Shetland Sheepdog, er seks år, men Julie har først fået ham for halvandet år siden. Da kunne han en hel del, men er så blevet trænet videre, og han beviste altså nu, at han kunne vinde danmarksmesterskabet.

Der var tre kategorier i konkurrencen- nemlig stor, mellem og lille. Felix deltog i kategorien lille, fortæller Julie Ellegaard Broderne.

Felix er en virkelig kvik hund. Da NORDJYSKE var på besøg, skulle han vise noget af det, han kan. Julie og Felix var ikke mere end lige kommet på banen, før han var klar til at løbe gennem forhindringerne, og det klarede han med bravur.

Mandag 7. september blev der holdt en lille ceremoni ved DCH’s klubhus ved Dyrskuepladsen i Hurup. Her fik Julie overrakt blomster og vin af formand for DCH-Sydthy, Anja Lund Stensgård, og der var kaffe og kage til de omkring 20 fremmødte. En flot præstation af begge. Mon ikke Felix fået et par ekstra godbidder for sin flotte præstation?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...