Den 76-årige musiker og hans band gæster Agger Badehotel torsdag aften

AGGER: Nalle - alias Roland Lyhr Sørensen - er godt på vej mod de 76 år, men den karismatiske sanger er på ingen måde færdig med at udvikle sit talent. Anmeldere, iagttagere og Nalle selv er ikke i tvivl: Han har aldrig sunget bedre.

Skærtorsdag 18. april er han med sine Crazy Ivans - Henning Kaae, Ivan Sand- på Agger Badehotel.

De velspillende Crazy Ivans er kaldt Danmarks mest autentiske blues-vokal.

Til tidligere koncerter har gruppen opnået den fine hæder med stående bifald hele fire gange i løbet af én og samme koncert.

Nalle & His Crazy Ivans har for alvor slået sig fast som en trio der hylder roos-blues . Inspirationen finder de stadig i kærligheden for blues, og de udforsker navne som John Fogerty, Willie Dixon, Steve Cropper og Eddie Floyd, der alle får nyt liv i hænderne på Nalle and His Crazy Ivans. I 2010 udgav trioen ”Back To The Roots”.

Nalle er for alvor tråds ud af aliasset ”Rock Nalle”, der dominerede hitlisterne fra 60’erne og frem. Den store stemme er genfødt med én mission: at dyrke den livslange passion for blues.

Med sine tre håndplukkede kumpaner ved sin side er der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, den danske blues-scene har at byde på.

Inden koncerten er der flæskesteg med det hele.

Man kan se mere på Facebook på Cold Hawaii Musik i Agger, som er arrangør af aftenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...