Ry Kristensen har nu udgivet bind 3 om Max, Eva, Bulder og Mini i sin prisbelønnede ungdomsbogsserie

SKIVE: Ry Kristensen har netop udsendt tredje bind i ungdomsbogserien ”Super 4”. Allerede etteren blev en kæmpe succes og fik Bogslugerprisen. Så fulgte toeren og nu altså treeren.

Ry Kristensen, der bor i Skive og arbejder som lærer i Salling, er vokset op i Vilsund som søn af Vera og nu afdøde Kristian J. Kristensen. Han har i de senere år skrevet flere bøger, både for børn, lidt større børn og teenagere.

I første bind mødtes de fire unge på en sommerlejr og blev til ”Super 4” med Max, lederen, og Mini, superhjernen, samt Eva og Buller, der hver for sig har sine helt særlige, overraskende og afgørende våben - våben, de så at sige altid har med sig, hvor de end går og står, men som dog også begge kræver en kraftig tilførsel af energi. I den ny bog viser det sig så, at Mini faktisk har endnu et våben, som han ikke engang selv vidste, at han havde, før han brugte det.

Efter at have klaret terrorangrebet i bind 1, blev de i bind 2 kontaktet af en mystisk FBI-agent, som inddrog dem i et helt andet projekt, der gik ud på at fange den zombiehjerne, som styrede alle de andre zombier i zombiebyen. Denne gang medvirker de heller ikke frivilligt, men bliver bortført til et sted, hvor de langt fra er de eneste, der ikke frivilligt er mødt frem, viser det sig, da de møder en stor gruppe videnskabsfolk.

Vlad Zoya er en sadistisk professor og en del af CHAOS. Det er ham, der har bortført Max, Eva, Mini og Buller - og de øvrige. Hans plan er at udføre livsfarlige test på vores helte, så han kan lære mere om deres superkræfter og perfektionere sin egen robothær.

W

rykristensen.dk

mellemgaard.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...