Én spiste 12, men ... så var der én, der spiste 15 - hele knap 500 deltog i arrangementet

HVIDBJERG: Der blev spist tarteletter, solgt amerikansk lotteri og spillet bingo i den helt store stil fredag aften 8. november i Midtpunktet i Hvidbjerg. Sidste år fik Thyholm Håndbold ideen med at lave en aften med tarteletbingo, og det blev en så stor succes, at man ville gentage det igen i år.

Sidste år nåede man op på knap 400 deltagere, men i år blev det til næsten 500, så bestyrelsen i Thyholm Håndbold kunne næsten ikke få armene ned. Som formandn Anette Graugaard siger, er det bare gået rigtig godt med at få det stablet på benene igen i år. Der skal selvfølgelig sponsorer til sådan et arrangement:

- Firmaerne har været rundhåndet, så det er vi rigtig glade for. Uden dem kunne det ikke lade sig gøre, siger Anette Graugaard.

Man startede med at spise tarteletter, hvorefter der blev solgt amerikansk lotteri, og så gik bingospillet i gang. Først var det for børnene, og derefter kom de voksne også med. Ligesom sidste år var det Jens Erik Laurberg, der med hård hånd styrede numrene, der kom op på en storskærm, og Jens Sund var konferencier.

Flere fra Thyholm Håndbold stod klar til at komme rundt for at kontrollere pladerne, når der blev råbt ”Bingo”. Der var virkelig flotte præmier. I amerikansk lotteri var der en heldig vinder af en præmie på 10.000 kr. til isolering af huset, sponsoreret af Nordvest Ejendomsservice. Vinderen var Jens Erik Laurberg, hvis svigerdatter sad blandt de andre deltagere nede i hallen og passede hans plader, da han selv var opråber af numrene.

Gevinsterne til bingospillet var bestemt også flotte, og der havde sponsorerne bestemt ikke sprunget over, hvor gærdet var lavest. Der var gevinster for over 50.000 kr. Af gevinsterne kan nævnes en spritny cykel til flere tusind kroner samt mange andre store flotte gevinster. Et virkelig flot arrangement - og mon ikke man gentager succesen næste år? Der blev spist 1900 tarteletter, og der var ved at gå sport i det. Der var én, der satte 12 tarteletter til livs - men så blev han alligevel slået. Af én der spiste hele 15 tarteletter.,

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...