Af Ole Iversen.

Kunderne er vilde med det, og købmanden synes det er sjovt at arrangere. For sjette gang er der købmandscirkus i Hurup, når Rema 1000 inviterer til to cirkusforestillinger, begge den 19. september.

- Det er gået hen og blevet en tradition. Kunderne, især børnene, er glade. Og for os er det en god investering i lokalsamfundet - som giver kendskab og loyalitet overfor butikken, siger købmand Jens Vestergaard.

Cirkus-ideen er faktisk så populær, at det har bredt sig til flere af Rema-kædens butikker, som har kopieret Hurup-købmandens ide.

- Det betyder meget for mig personligt, at jeg kan være med til at støtte lokalsamfundet, og være med til at skabe og støtte aktiviteter, der gør folk glade. Jeg får rigtig meget positiv respons, og jeg tror også, at det gavner min butik, siger Jens Vestergaard, der ikke uden en vis stolthed fortæller, at siden han overtog butikken er omsætningen i Rema 1000 Hurup fordoblet.

Cirkus Mascot holder to Rema 1000-forestillinger 19. september, og man skal være hurtig hvis man vil være sikker på at få billet. Der er altid udsolgt, lyder det.

Cirkus Mascot er opstillet på pladsen foran Hurup-hallen, og forestillingerne er klokken 16.00 og 18.30.

Billetter sælges fra Rema 1000.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...