80 personer var tirsdag på tur med Sydthy-Thyholm Seniorer

HOLSTEBRO: I 2018 havde Sydthy-Thyholm Seniorer arrangeret en tur til Holstebro Politi, for at se den spritnye politistation.

Dengang var det 78 deltagere, som havde meldt sig til turen - og mange gik forgæves.

Bestyrelsen mente, at alle dem der ikke fik muligheden skulle have en chance.

Derfor fik man et nyt besøg på plads med Holstebro Politi.

Det blev så tirsdag 29. januar, hvor 80 personer deltog, og der var arrangeret bus så alle kunne følges ad.

Midt på eftermiddagen startede man med at samle folk op flere steder, og kl. 17 ankom bussen til Holstebro, hvor der var arrangeret spisning i Valgmenighedens Hus, som serverede en lækker Wienerschnitzel.

Da spisningen var overstået, var næste punkt så besøget på Politistationen, som i dag ligger på Stationsvej 74.

Her blev alle modtaget og budt velkommen af politidirektør Jens Kaasgaard.

De 80 deltagere blev herefter delt op i to hold, hvor det var politidirektør Jens Kaasgaard, der tog sig af det ene hold og chefpolitiinspektør Claus Hilborg det andet hold.

Begge hold blev ledt rundt i hele den store flotte femetagers bygning, hvor man fik alt at se så som vagtstuen, stedet hvor patruljerne ankommer med anholdte, detentionen hvor de har fire celler, venterum for personer der f.eks. skal have udtaget en blodprøve i tilfælde af spritkørsel, afdelingen hvor folk bliver afhørt osv.

Efter rundvisningen blev alle inviteret op i kantinen hvor der var kaffe.

Efter kaffen fortalte Jens Kaasgaard og Claus Hilborg om Midt & Vestjyllands Politi, som er den største politikreds i Danmark. Selvom alt styres fra hovedstationen i Holstebro, så køres der stadig ud fra de stationer der i sin tid blev sammenlagt med Holstebro, til det der i dag hedder Midt & Vestjyllands Politi.

Efter en særdeles interessant beretning var der tid til spørgsmål, som mange benyttede sig af. Arrangementet sluttede ved 21- tiden.

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...