16.400 kr. sendes nu til Kræftens Bekæmpelse, oplyser Dorthe Laursen fra handelsstandsforeningen

HURUP: Hurup Handelsstandsforening var atter i år primus motor for Støt Brysterne, som gav et overskud på 16.400 kr., der går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Det oplyser Dorthe Laursen fra Boutique Nico Lá.

På Konditorpladsen i Bredgade var der opstillet boder, hvor der var mulighed for at handle, og hvor overskuddet også gik til Kræftens Bekæmpelse. Der var ”Den Stramme Kæde” - et cykelhold, der kørte sponsorpenge ind til formålet. Også et løbehold deltog. En pølsevogn var der også på pladsen. Derudover havde handelsstandsforeningen solgt lysposer tre uger, før arrangementet startede.

Lysposerne var før salget lagt i hænderne på Boddumhus Børnehave, Skattekisten, Vestervig Børnehave, Hurup Skole, Boddum-Ydby Friskole og Sønderhå-Hørsted Friskole, hvor elever og børn fra børnehaverne havde dekoreret poserne. Nogle familier havde også købt ikke-dekorerede poser og ladet deres børn selv dekorere dem. Poserne kunne købes i byens butikker, hvor man også fik udleveret et stearinlys. Ved mørkets frembrud fredag 4. oktober blev alle poserne med lyset tændt, stillet op på Konditorpladsen til minde om de kære, nogle har mistet. I gågaden var der dekoreret med lyserøde balloner. Dorthe Laursen oplyser at man vil gentage succesen næste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...