Lokale erhvervsprofiler deltager i Mors-Thy Håndbolds virtuelle spinningevent fredag 16. oktober - den kan følges på Facebook

THY-MORS: Hvad gør man, når Covid-19 spænder ben for en årlig event, der har stor økonomisk betydning for en håndboldklub. Så flytter man den da bare over på nettet. Det er netop det, Mors-Thy Håndbold gør fredag aften 16. oktober i Sparekassen Thy Arena | Mors.

- Da Mors-Thy Håndbold tilbage i marts udsatte SpinningEvent 2020, var planen klar: Vi afvikler eventet, når Corona er slut. Som bekendt har det vist sig, at Corona ikke har tænkt sig at slutte lige foreløbigt, og derfor har vi haft hovederne i blød for at nytænke SpinningEventet i en Corona-venlig version. Her er vi endt med at afvikle SpinningEvent 2020 som et virtuelt event, fortæller salgsdirektør Hans Peter Jarl Madsen, Mors-Thy Håndbold.

Mors-Thy Håndbolds sponsorer har taget imod ideen og støtter fuldt ud op om eventet.

- Sparekassen Thy Arena | Mors lægger halgulv til, og her bliver de 17 ryttere fordelt med behørig afstand. Set-uppet bliver det samme, som vi ville have arrangeret det tilbage i marts: Med musik, speak og konkurrence - dog uden fest og gæster. Som et nyt tiltag kører vi samtidig online auktion på Odendo over produkter for en værdi af over 40.000 kroner, muligvis har vi også en sportslig overraskelse som vi tager med, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

Mors-Thy Håndbolds SpinningEvent 2020 har fået en enorm opbakning lokalt, da over 120 forskellige sponsorer har givet tilsagn om et spinningsponsorat, som kommer Mors-Thy Håndbold til gode.

- Arrangementet er vigtigt for Mors-Thy Håndbold og det understreges af, at vi sidste gang indsamlede over 400.000 kroner til klubben. Det håber vi, at vi også kommer op på denne gang, siger Hans Peter Jarl Madsen.

De 17 cyklende hold kommer fra Thisted Forsikring, Sparekassen Thy, Erling Grønkjær Fiskeeksport, Thy Rock, Thisted Bryghus, GBS/Interfjord, Bette Balkan, Tandtekniker Anders Kjær Madsen, THYmæglerne, Thisted Kommune, Morsø Kommune, Thy Mors Energi, Jysk El-teknik og He-Va.

Mors Thy Håndbold SpinningEvent 2020 kan følges både på Mors-Thy Håndbolds Facebook-side men også på Limfjord Mix, hvor Kenneth L. og Jan K løbende rapporterer fra arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...