Interessen for at købe eget sommerhus i Thy er stigende

SYDTHY: Interessen for at købe eget sommerhus i Thy er stigende.

Samtidigt er det blevet mere attraktivt økonomisk at købe sommer eller fritidshus, på grund af lav rente og gode finansieringsmuligheder.

Måske netop derfor, var der flot søgning af førstegangskøbere til den første sommerhus-boligdag arrangeret af Nybolig Sydthy og Sparekassen Thy.

Arrangementet, der blev holdt i Kulhuset i Krik, satte fokus på de mange muligheder for attraktive køb i lokalområdet omkring Agger-Vestervig. Her er der et stort udbud af huse i eller tæt på fjord, hav og nationalpark.

Til dagen var fire huse valgt ud, som mange besøgende valgte at besøge. Her kunne de møde ejendomsmægleren og ved at besøge fire meget forskellige huse, kunne man få et indtryk af mangfoldigheden i huse der udbydes netop nu.

I Kulhuset kunne man efterfølgende få gode råd om finansiering ved Sparekassen Thy. Der var tips om indretning ved indretningskonsulent Anita Wodstrup Madsen, som kunne fortælle om at indrette sit hus til andet end sommerbrug.

Agger Feriehuse ved Anne-Marie Iversen var til stede og fortalte om en attraktiv lejeindtægt fra sit fritidshus.

Udover de gode råd var der smagsprøver på Thy: Whisky, øl, spegepølser og honning.

Hos Nybolig var der tilfredshed med sommerhus-boligdagen.

Hanne Munk, sagsbehandler Nybolig i Hurup, fortæller at det var rart at møde folk på en anden måde. - Her var der mere tid og folk kunne hygge sig, siger hun.

Det er meget sandsynligt at sommerhus-boligdagen vender tilbage igen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...