I denne uge slutter en del af en epoke

SNEDSTED: Søstrene Skaarup har taget en beslutning, der betyder en forandring og en større omlægning af butikken i Snedsted.

En beslutning der har været undervejs i tre år.

Det er slut med at sælge jeans og dagligdags tøj. Nu vil de to søstre satse på det de er gode til og kendt for: festtøj og bryllupskjoler. De beholder eksklusive mærker som Margit Brandt, Michaela Louisa, Frank Lymann, Elinette og Kirsten Krogh.

- Vi har mange kunder, der kører langt for at besøge os. Og vi er kendt for at være det sted, hvor du finder det eksklusive tøj til den næste fest. Vi er ikke kendt for jeans og bluser, siger de to søstre Sanne og Grethe Skaarup:

- Det er vores festtøj og kjoler som folk taler om, og som vi er stærke på.

Derfor har søstrene besluttet udelukkende at gøre det, de er gode til, og slutte med at sælge dagligdags tøj.

- Vi må erkende at salget af dagligdags tøj har været stagnerende. Det er her, at den helt store konkurrence er fra mange butikker og internet. Og vi kan ikke trække kunder til Snedsted på grund af jeans og bluser som man finder i andre butikker, siger Sanne Skaarup.

I denne uge starter så det store udsalg af butikkens dagligdags tøj, som udgør næsten halvdelen af butikkens areal.

- Senere flytter vi så rundt i hele butikken, så det eksklusive tøj, festtøjet og kjolerne bliver det første kunderne møder, forklarer Grethe Skaarup.

Søstrene Skaarup - Brud og fest, som butikken sandsynligvis kommer til at hedde i fremtiden, vil ved samme lejlighed yderligere styrke brudekjoleafdelingen med ekstra prøverum, så to kunder kan betjenes samtidigt.

Brudekjoleforretningen med over 300 kjoler blev etableret for tre et halvt år siden, og har været en stor succes. Salgskurven er kun gået op. Kunderne kommer gerne langvejs fra - for at finde den helt rigtige brudekjole.

I denne uge var blandt andre en dansker, som er bosat i England, forbi for at hente sin bryllupskjole.

Søstrene Skaarup kunne fejre 17 års fødselsdag 1. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...