Mandag, tirsdag og torsdag i uge 32 er der igen ”chill og grill” bag Thyhallen

THISTED: Thisted Kommunale Ungdomsskole har som en del af sine sommeraktiviter tilføjet skate. Det er meget populært hos de unge, og aktiviteten har derfor også fået en del interesse her op til sommeren.

Aktiviteten foregår i Thisted Skate Klub hver mandag, onsdag og fredag - og er gratis for alle. Dog skal man være i alderen 10-18 år. I Thisted Skate Klub er der et areal på godt 700 kvadratmeter, hvor man kan udøve diverse former for streetsport. Der er dertil et bredt udvalg af faciliteter, ramper o.s.v.

En af skateklubbens instruktører fortæller om tilgangen til de mange besøgende:

- Min oplevelse af at instruere i skateboarding i ungdomsskolen er god. Her er jeg med til at kunne videregive og observere succesoplevelser i alle aldre - og især se børn og unge overvinde sin frygt og dermed også rykke sine grænser i processen. De lærer også sig selv og deres egen frygt bedre at kende, hvilket vi også hjælper med at håndtere. Gæster og turister ser vi naturligvis altid som velkomne.

Søren Kanne Zohnesen der er bestyrelsesformand for Thisted Ungdomsskole, er også glad for de mange besøgende i klubben:

- Skate- og streethallen har været lukket det meste af foråret på grund af coronakrisen, og det har brugerne virkelig mærket, da skatemiljøet er deres samlingssted. Lige så snart vi fik lov, åbnede vi for parkourundervisning på banen, og her kunne man føle skaternes tilstedeværelse på de udendørs arealer, klubben har, siger han:

- Der kommer også mange turister med deres børn og unge. En familie fra Humlebæk fortalte, at de havde forlænget ferien i Thy, så deres børn fik et par dage mere i skatehallen.

De unge deltagere hygger sig også. Her har de nemlig mulighed for at udøve sporten samt at socialisere sig med hinanden.

Søren Kanne Zohnesen håber på, at de kommende uger vil være fyldte med sjov og spas for de unge medlemmer, når ungdomsskolen i uge 32 afvikler sit ”chill og grill”-arrangement mandag, tirsdag og torsdag kl. 13-16 på banen bag Thyhallen ved siden af skatehallen.

Nærmere på: www.ungthisted.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...