Det bliver hendes første solooptræden i Thisted, hvor hun har været mange gange med Niels Hausgaard

THISTED: Signe Svendsen giver fredag aften 6. november koncert i Plantagehuset i Thisted med Spillestedet Thy som arrangør:

- Jeg har været i Thisted Musikteater rigtig mange gange med Niels Hausgaard og forbinder de oplevelser med noget ret magisk. Det er altid helt tidligt på Niels’ turné, at han spiller i Thisted, men selv om der er premierenerver, er det altid en super fed oplevelse - meget på grund af publikum, siger hun.

Nu er det så første gang, Signe Svendsen skal spille i eget navn i Thisted og det glæder hun sig meget til:

- Jeg har turneret i mange år og netop udgivet mit fjerde album, så jeg er meget klar på at komme til Thisted, siger hun.

Til solokoncerterne i år er Signe Svendsen alene - på scenen. Men med hendes historier - et lille arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær - får publikum mange forskellige udtryk på sådan en aften. Signe Svendsen står solidt på de danske livescener, for hun har i årevis betrådt de samme scener rundt om i landet sammen med Niels Hausgaard, med sit eget band samt oftere og oftere alene.

Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det, der virkelig betyder noget - fællesskab, nærvær, medmenneskelig og relationer:

- Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op, siger hun og tilføjer:

- Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig. Definitionen på fællesskab.

Nærmere på: www.spillestedetthy.dk og www.signesvendsen.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...