Hos J. Hundahls have-og parkafdeling bliver kunderne ikke overladt til sig selv

SILSTRUP: Der er mange steder at købe en robotplæneklipper. Men hvad gør man, når slagtilbuddet fra lavprisvarehuset går i stykker?

Hos J. Hundahl A/S i Silstrup tager man hånd om kunden. Og nøgleordet hedder service.

- Hos os køber man en pakke. Kunden bliver rådgivet. Vi monterer hjemme hos kunden og sætter robotplæneklipperen op. Derefter følger vi op hos kunden, som også er velkommen til at ringe til os, fortæller indehaver Søren Hundahl.

Servicepakken gør sig gældende i hele butikken, hvor der også forhandles større have- og parkmaskiner til professionelle kunder.

- Når man køber en vare hos os er man sikker på, at den fungerer og at der findes reservedele, som vi enten har hjemme, eller kan skaffe fra dag til dag, siger Søren Hundahl.

Udover salget af nye produkter tilbyder forretningen også servicepakker, der helt lavpraktisk går ud på, at en maskine eller plæneklipper virker år efter år.

- Lad os tage en plæneklipper. Den afhenter vi hos kunden til efteråret, kører service, sliber knivene og gør den klar til levering hos kunden til foråret, fortæller Søren Hundahl.

Mange af de produkter, som butikken har en serviceaftale med, har 10 eller 15 år på bagen.

- Det viser jo, at de kan holde, siger indehaveren.

Af de lidt mere professionelle maskiner til græsslåning, sælger J. Hundahl A/S affjedrede havemaskiner af mærkerne Ferris og Simplicity.

Sidstnævnte har virksomheden forhandlet i 50 år.

- Ferris’ er faktisk godtkendt til, at medarbejderen må køre med dem mere end to timer ad gangen. Affjedringen skåner rygsøjlen hos brugeren. Og så kan den faktisk køre 12-16 kilometer i timen. Så det går stærkt, siger Søren Hundahl, der også er leveringsdygtig i ATV’er af mærket Polaris.

- Hvor det førhen var 90 pct. af salget gik til folk, der brugte dem som legetøj, er det i dag 90 pct. professionelle bruger, der køber dem til at komme rundt i terrænet, siger Søren Hundahl.

De professionelle kunder hos J. Hundahl A/S’ have- og parkafdeling tæller bl.a. institutioner, kommuner , industri, landbrug og boligselskaber.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...