Nyetableret firma i Thisted vil hjælpe kunderne fra start til slut med at realisere drømmehusprojektet

THISTED: Når man står foran at skulle bygge drømmehuset, så er der mange overvejelser, man skal gøre sig, og mange faldgruber, man kan dumpe i. Uanset om det gælder et selvbyggerhus af lokale håndværkere eller et nøglefærdigt typehus, så er overblik meget vigtigt. Har man ikke det, kan det blive dyre erfaringer, man kommer til at gøre.

Et nyt uafhængigt konsulentfirma, Selvbyg Support, startede i Thisted 1. juni, og firmaet tilbyder nu uvildig rådgivning for selvbyggere. Bag firmaet på Fårtoftvej står Dennis Jensen, der er bygningskonstruktør med syv års erfaring som projektleder ved en stribe byggerier i Aarhus.

- Når man skal bygge sit eget hus, er det jo en kæmpe beslutning - en af de største man nogensinde kommer til at gøre. Det er mange penge, det drejer sig om, og mulighederne for tilvalg er utallige. Ikke mindst når det gælder typehuse og koncepthuse, hvor byggeprisen man først møder, når man skal beslutte sig, ofte er helt urealistik, siger 34-årige Dennis Jensen, der oprindeligt er mureruddannet.

- Jeg har gennem de seneste fem år set den tendens, at købere af typehuse og koncepthuse møder en byggepris på 10.000 kr. pr. kvadratmeter. Men den viser sig oftest at ende på en kvadratmeterpris på mindst 12.000 kr., forklarer han videre og fortsætter:

- Jeg tilbyder at være den private bygherres højre hånd og være med som uvildig rådgiver i projektet fra start til mål. Jeg er fuldstændig uafhængig og har kun ét fokus, og det er at hjælpe kunden med at opnå det bedste og mest økonomiske byggeprojekt for drømmehuset, siger Dennis Jensen og tilføjer:

- Jeg giver rådgivning fra tegning til kontakt, har kontakt med entreprenører og håndværkere, vurderer tilbud, følger byggeriet og byggebudgettet - og er på kundens side, hvis der opstår tvister.

Han skal selvfølgelig have betaling:

- Men spørger folk, om mit salær kan betale sig, er svaret: Ja, det kan det. Jeg har helt åbne priser, som kunden kender fra start til slut. På min hjemmeside har jeg gjort det nemt for kunden at vurdere, hvad jeg tilbyder, og hvad min pris er, uanset om det gælder et standardhus, et arkitekttegnet hus eller et koncepthus. Er man alene, når man skal bygge for millioner, kan man hurtigt komme til at træffe forkerte og dyre beslutninger. Har man Selvbyg Support på sidelinen, så garanter jeg, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser undervejs i byggeriet af drømmehuset, lyder det fra Dennis Jensen, der satser på et tæt samarbejde med lokale håndværkere.

Nærmere på: www.selvbygsupport.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...