Tambohus Havn er stedet for det ny initiativ fra Musikkens Venner på Thyholm

TAMBOHUS: Det skulle have været 23. juli, der var premiere på det ny initiativ ”Sange ved fjorden” fra Musikkens Venner på Thyholm. Men vejret var for dårligt, så arrangementet måtte aflyses. Men nu prøver man igen mandag aften 3. august på havnen i Tambohus, fortæller Nina Rimmer fra Musikkens Venner. Og skulle det blive dårligt vejr igen, har man allerede en ny dato, nemlig torsdag aften 6. august. Men foreløbig satser man på mandag.

- Det bliver en aften med fællessang og musik ved havnen i Tambohus. Her vil udsigten over fjorden og pladsen omkring havnen og kroen danne rammerne om en sangaften, hvor alle kan deltage.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Tambohus Naturhavn og Tambohus Kro & Badehotel, og der bliver mulighed for at købe drikkevarer og kage.

Rikke Feraru, der er organist ved Hvidbjerg Kirke, spiller til de mange sange, som er udvalgt af lokale. Der udleveres sanghæfter, som Hvidbjerg Bank har sponseret.

Arrangementet er gratis, men man bedes medbringe egne stole eller tæpper at sidde på. Det hjælper med til at sikre, at deltagerne kan sidde med den behørige afstand, der gælder for tiden under coronarestriktionerne for forsamlinger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...