Caza Blanca håber på en god sæson for de kommende konfirmandinder

VILSUND: Til trods for den anden bølge af corona der p.t. er over Danmark, håber Rikke Reenberg, ejer af Caza Blanca i Vilsund, at mange af de kjole-glade kunder vil tage et kig ned forbi den fysiske butik til trods for de mange COVID-19 restriktioner.

Caza Blanca er en såkaldt nichebutik, der har deres fulde fokus på kjoler.

Her er det både kjoler til bryllupper, konfirmationer og fester. Butikken har derfor også haft mange aflysninger grundet den nuværende pandemi.

- Vi satser stort på corona-tid, da det er vigtigt for os, at næste års konfirmandinder også får en super god oplevelse ved køb af deres konfirmationskjoler. Vi starter næste sæson op i efterårsferien med goodiebags, konkurrencer og naturligvis et kæmpe udvalg af konfirmationskjoler, fortæller Rikke Renberg.

I Caza Blanca finder man også mange forskellige mærker. Dette er også højst usædvanligt, da man i de fleste kjole-forretninger kun sælger ét til to mærke.

- Vilsunds lokalitet har gjort det let at samle sortimentet ikke bare i én by men i én butik - hvor man tidligere har skulle tage til storbyerne. Vi har også en systue tilknyttet, hvilket man heller ikke har i storbyerne. Caza Blancas udvalg består af bl.a. af et sortiment fra LILLY, og vi har derfor over 300 kjoler i forskellige modeller og materialer. Her er det altså fra str. 32-56, for vi er en specialbutik med kjoler til alle, siger Rikke Renberg.

Rikke Renberg håber på, at der er en opbakning fra lokalområdet såvel som en opbakning for engagementet bag det altid høje niveau i forhold til kundeservice. Her går hun fuld ind på kundetilfredshed.

- Vi håber derfor, at lokalområdet vil bakke op og værdsætte Caza Blancas både fysiske beliggenhed, hvor man får både service og vejledning samt vores store engagement over for næste sæsons kommende konfirmandinder. I dagene op til butikkens releaseparty offentliggør vi på hjemmesiden de retningslinjer, der er for butikkens sæsonstart den 10. oktober.

Caza Blanca slår også et slag for ikke at have en webshop, da man både får inspiration og vejledning. Servicen kan man ikke mærke via et online salg ej heller, kan man se hvilken model som egentlig er den flotteste. Caza Blanca har på denne baggrund fravalgt webshops og i stedet fokuserer de på servicen frem for alt. De har derfor også tilknyttet systue, hvor man kan få den sidste finesse, så kjolen sidder perfekt på sin store dag. Tilpasningen laves dog først ca. én måned før brug.

- Coronaen skal ikke tage glæden væk fra pigerne, og jeg glæder mig derfor til den nye sæsonstart her den 10. oktober, siger Rikke Renberg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...