Takket være ihærdige sælgere blev der solgt ca. 10.000 blade i Thy og på Mors

THY-MORS: Takket være ihærdige sælgere og mange købere, som gerne vil læse de gode historier og hygge sig med madopskrifter og opgaver i bladet, blev julebladsalget 2018 en stor succes. Også i år satte vi ny rekord, idet der i Thisted og Morsø kommuner blev solgt ca. 10.000 blade ud af de 110.000, som bliver trykt til hele landet.

Det glæder i høj grad distributør Agnete Odgaard-Jensen, at der i kredsen bliver solgt flest blade befolkningsantallet taget i betragtning.

- For rigtig mange familier er Blindes Jul en uundværlig del af deres juletraditioner. Det nyder vi godt af i Dansk Blindesamfund kreds Thy-Mors, som dækker kommunerne Thisted og Morsø, fortæller hun.

Der var kun en lille del blade, som ikke blev solgt, hvorfor det gav et pænt overskud til vort arbejde. Samtidig giver det en god PR i kredsen, at bladet ligger ude i så mange hjem.

Agnete fortæller, at hun overtog distributør opgaven, da kreds Thy-Mors blev selvstændig 1. januar 2007, men havde haft ansvaret for salget af juleblade i mange år i den tidligere kreds.

Hvad bruges pengene til?

Overskuddet går ubeskåret til kredsens medlemmer i Thy og på Mors og bruges til alt fra undervisning og kurser til klubvirksomhed samt øvrige arrangementer, og hvor taxakørsel med medlemmer udgør en stor del.

- Uden penge fra Blindes Jul ville det være umuligt at drive en kreds med de aktiviteter, vi har hos os, siger Agnete Odgaard.

Kreds Thy-Mors arrangerer hvert år medlemsmøder, en udflugt, en julesammenkomst -koncert, generalforsamling, ferieophold på vort meget populære ferie- og kursuscenter ”Fuglsangcentret” i Fredericia samt til aktivitetstilskud til de kommunale mødesteder for synshandicappede i de to kommuner.

- At kunne glæde vore medlemmer med så mange fælles sammenkomster, er i den grad med til at forebygge ensomheden, som er den blindes værste fjende, siger Agnete Odgaard-Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...