Årets forestilling Igen trak rekordantal til Bedsted

BEDSTED: Publikum strømmede ind for at se Svankjær-dilettanter, da de gik ”Paa Valsen” i weekenden. Ikke færre end 340 indløste billet til de to forestillinger i teatersalen på Bedsted Skole.

Det er rekord i nyere tid.

Til fredagens forestilling var der 194 inde og lørdag var der 144 til ”Paa Valsen”. Det er tilskuertal der glæder formanden for Svankjær og Omegns Beboerforening, Flemming Worm:

- Det var en kæmpe succes. Folk kom fra hele Sydthy for at opleve vores dilettanthold, som gjorde en kæmpe indsats for at spille stykket, som havde krævet indøvning af flere replikker end til en normal dilettant-forestilling.

Han fortæller, at de også gjorde det helt fantastisk sidste år, hvor der var 300 til de to forestillinger.

- Med årets succes, så tror jeg også på mange tilskuere til næste års dilettant. For det er succes, fra året før, der trækker dette år, siger formanden og fortsætter: det er bare så meget sjovere for skuespillere og arrangør, at der kommer mange, når man har brugt meget tid på forestillingen, siger formanden.

- Vi spiller jo til døren. Det vil sige, at vi ved ikke på dagen, hvor man mange der møder op. Så det erfa noget der giver skuespillerne lyst til at give alt hvad de har, lyder det fra Flemming Worm.

Den tilfredse formand kan nu se frem til at have et pænt overskud fra dilettantforestillingerne i beboerforeningens kasse. Der er nok af arrangementer i Svankjær og omegn, der får gavn af dem i 2019, siger han.

Han lover allerede at Svankjær-dilettanterne er tilbage næste år i januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...