Gruppen består af fem personer hvor det er John Vangsgaard (V) der er primus motor

HVIDBJERG: Det er jo efterhånden ved at være ret så kendt at i det man så flot kalder Udkantsdanmark, bliver der flere og flere ledige lægepraksis, og det har vist sig at bl.a. unge læger ikke har den store interesse i at besætte dem.

Det har man på Thyholm gjort noget ved.

Man har oprettet en selvbestaltet gruppe som hedder ”Ny Læge”. Gruppen består af fem personer hvor det er John Vangsgaard (V) der er primus motor.

Gruppen startede for flere måneder siden med at lave en indsamling så man kunne få lavet en vide der viser hvor skøn Thyholm er, både hvad naturen, skolen og handelslivet. For at sige det lige ud: Alt.

Der er muligheder for at deltage i hvad man ønsker, både indenfor sport, sportsfiskeri, motion for blot at nævne noget af det der forefindes.

Thyholm har over 50 foreninger så der er masser af muligheder. Der ud over er der bestemt også mulighed for at finde en bolig til en fornuftig pris. I uge 35 har Thyholm haft besøg af firmaet ”B2B Film” som har været rundt mange steder på Thyholm og lave optagelser.

Onsdag havde man inviteret alle til at møde op ved lægehuset i Sønderlandsgade hvor man så ville tage et fælles billede for at vise, at thyholmerne forstår at stå sammen når det gælder. Når videoen er færdig vil den blive offentliggjort bl.a. på gruppens side på Facebook.

På billedet kan man se, at thyholmerne virkelig står sammen.

Der mødte omkring 100 personer, både børn, unge og voksne. Nu håber gruppen så at videoen vil gøre indtryk på bl.a. unge læger, så vi kan få en eller to praktiserende læger som ønsker at slå sig ned på Thyholm. Pt. er det ”Alles Læge” der indtil videre driver lægepraksis på Thyholm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...