En aften med blandt andet god mad, musik og præmier

SYDTHY: Det er kvindernes aften i Sydthy 7. maj, hvor Agger Darling og Hurup Handelstandsforening inviterer til en herlig tøseaften med god mad, musik, præmier og spændende foredrag.

Bag initiativet står en arbejdsgruppe fra Hurup handelsstandsforening.

En af dem er Hanne Munk fra Nybolig Sydthy, og som fortæller, at ideen er at lave en lidt anderledes aften, selvfølgelig med tøsehygge og kvindeting. Men også en aften hvor kvinderne gerne skulle have noget med hjem - noget at tænke over.

- Vi valgte derfor at sætte fokus på nogle af de seje kvinder vi har i Sydthy. Som eksempelvis Louise Møller, der er iværksætter og vendt hjem til Thy. Hun er jo fra Thyholm oprindeligt. Og så den lokale sanger Line Gade, der måske mere er på vej ud, lyder det fra Hanne Munk.

- Vi holder så arrangementet i Agger. For vi vil også gerne vise at Hurup ikke kun er byen - men ligeså meget det store opland.

Der sælges kun 100 billetter og en af dem vinder en makeover til en værdi af 4000 kroner. Der kan desuden vindes en stribe andre præmier på amerikansk lotteri.

For at gøre det nemt at komme til aftenen er der bus fra Hurup Station kl. 18.30 med opsamling i Vestervig på Tegltorvet.

Billetter - først til mølle - sælges fra By Malene, Matas i Hurup og Salon Figaro.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...