Man kan indstille til Thisted Kommune og Kulturelt Samråd indtil lørdag 1. august

THY-HANNÆS: Kulturprisen 2020 uddeles i et samarbejde mellem Thisted Kommune og Kulturelt Samråd for Thisted Kommune. Og det er i år niende gang, den skal uddeles.

Kulturprisen uddeles til kunstnere og kulturfolk, som i en særlig grad tager initiativ.

Sidste år var det Thy-bandet Jonah Blacksmith, som løb med sejren grundet deres musik, hvilket var noget, der for alvor satte gang i musiktrenden i Thy. Jonah Blacksmith er et band, der har fokus på Thy. Medlemmer har dertil mange sange, der er inspireret af Thys vilde og nogle gange barske natur samt Vesterhavets ynde. Udover at have fået kulturprisen 2019 har bandet også været nomineret til Danish Music Awards, hvor det fik en klar topscorer.

Kulturprisen uddeles fredag 28. august, hvorfor man senest skal have nomineret sin kandidat lørdag 1. august. For at nominere en kandidat skal man blot indsende kandidatforslaget til Kulturelt Samråd eller Thisted Kommune.

I de offentliggjorte krav til at blive prismodtager i år hedder det, at man skal have ydet en fremragende amatørkulturel eller professionel indsats inden for billedkunst, drama, musik eller et andet kunstnerisk område, været med til at fremme og synliggøre kulturelle aktiviteter i Thisted Kommune, udvist kulturel mod og nytænkning eller taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator på det kulturelle område.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...