Vellykket kampagne efter corona-lukningen

VESTERVIG: I ugerne 35 og 36 havde Dansk Squash Forbund indledt en kampagne for at få medlemmerne tilbage på squashbanerne igen.

Thy Squash havde indvilliget i at gå med i projektet.

Første ting, klubben havde på programmet, var mandag aften i herretrænings-tiden, hvor man havde ”squash-hot dog og øl”, der henvendte sig på rekruttering af nye herrespillere.

Det gik rigtig godt, da der dukkede en del nye op som alle fik sved på panden og udtrykte stor begejstring for sporten.

- Næste tiltag på tapetet, som henvendte sig til vores store ungdomsafdeling, der stadig er en af største ungdomsafdelinger i Danmark. Aftenens tema var familiesquash og pizza og som overskriften hentyder var alle vore juniorer velkommen med deres familier. Samtidig havde klubben opfordret alle juniorerne til at tage vener og bekendte med. Det blev en fantastisk stor succes, klubben råder i forvejen over ca. 35-40 juniorer og de var der stort set alle, og samtidig dukkede der ca. 25 nye talenter op sammen med forældre m.m. Så vi samlet set var ca. 100 personer denne aften, hvilket er utrolig flot i så lille en sportsgren, siger Sten Lauridsen fra Thy Squash.

Han fortæller, at klubbens store skare af trænere og hjælpere var i højeste gear for at få alle ind på banerne og prøve ”denne fantastiske sport”.

- Der var lidt kapacitetsproblemer med kun tre baner, men alle både vores juniorer og forældrene udviste stor tålmodighed og fik prøvet sporten, siger Sten Lauridsen.

Aftenen bød samtidig på pizza og klubbens egen Thy Squash-sodavand.

- Alle hyggede sig gevaldig med en blanding af mad og sved på panden, vi ser nu frem til at se alle, både vores nuværende juniorer og nye talenter på banerne i de næste uger til klubtræning, siger han.

Er man i tvivl om tiderne, kan man kontakte klubben på Facebook eller Sten Lauridsen på 20266005.

Så vil man blive sat på hold.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...