Søndagens arrangement var til fordel for julemærkehjemmene

JEGINDØ: Thyholm Løbeklub står gennem året for mange arrangementer, der støtter velgørende formål.

Hvert år afholdes der Jegindø Trail med start fra Jegindø Havn, og datoen var sat til lørdag 28. juni, og i år havde man besluttet at overskuddet skulle gå til julemærkehjemmene.

Der blev både løbet og kørt på mountainbike. Der blev afviklet to løb denne søndag. Den første start gik kl. 10, hvor Bo Bertelsen Møller fortalte de fremmødte praktiske ting om løbet. Muligheden var, at man kunne vælge, om det skulle være 8 eller 15 km. På grund af coronarestriktionerne måtte man ikke have mere end 45 deltagere, og man måtte desværre afvise flere.

Den anden start var kl. 13 hvor der også var udsolgt. Vejret var, ligesom det skulle være. Dagen før løbet skulle afvikles, viste termometret flere steder 30 grader og stille vejr, men søndag var der overskyet, en let brise og omkring de 20 grader. De fleste var enige i, at det var mere passende, når man skulle ud på enten de 8 eller 15 km.

Der var deltagere fra børn og til voksne, og den første, der kom i mål ved kl. 10-løbet, var niårige Julie Riis, som havde valgt distancen på 8 km. Der var ingen tidtagning eller præmier. Det var lysten til at løbe eller cykle, der var afgørende.

Jegindø Trail er blevet ret populær, og det gjorde, at der også var deltagere fra løbeklubber i nabokommunerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...