72-årige Minna Knudsen forlader arbejdsmarkedet og går på pension

HURUP: For Minna Knudsen var det en bevæget dag at være på arbejde for sidste gang i kiosken i MENY. Slut med den daglige kontakt med glade kunder, som har betydet så meget for hende. Hun stopper sit arbejdsliv med farvellet til MENY.

- Jeg har været utrolig glad for at være her. Jeg fulgte jo med postbutikken, da den lukkede på stationen, og fik et helt nyt anderledes arbejde, hvor jeg har mødt en masse mennesker på en helt ny måde. Posthuset var også en spændende arbejdsplads i de 27 år jeg var der. Men det blev lidt træls til sidst. Derfor var det det perfekte for mig at blive postmedarbejder hos MENY. Men også at blive blæksprutte - for der var ikke den opgave i huset jeg ikke fik. Det at hjælpe en masse mennesker er noget jeg vil savne, siger Minna Knudsen, mens en lille tåre løber ned ad kinden.

- Det er da sørgeligt, at så god en butik forsvinder.

Minna Knudsen har arbejdet siden hun var 16 år.

Først uddannet i Varde Sparekasse og senere arbejdede i Bikuben i Hurup, hvor hun flyttede til for 32 år siden. Så omkring postvæsenet og så til slut i kiosken i Meny.

- Nu skal jeg så nyde det. Men vil savne butikken, kunderne og kollegaerne. Nu vil jeg forsøge at få solgt mit hus og få en lejlighed i Hurup et sted, lyder det på falderebet fra 72-årige Minna Knudsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...