Det nybyggede 15 meter høje tårn i Oddesund Nord blev indviet tirsdag

ODDESUND: Blæst og kulde kunne ikke afholde et par hundrede mennesker i at deltage i indvielsen af det nybyggede 15 meter høje tårn i Oddesund Nord.

Tirsdag 4. december var der fest ved stranden ved tårnet.

Det nybyggede infotårn stod færdig og klar til indvielsen. Der var rejst et telt ved tårnet hvor alle deltagere samledes.

Som ovenfor nævnt var mange mødt op og Struer Kommunes borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) var den første som holdt tale.

Lynghøj fortalte, hvordan det hele var kommet på plads med hjælp og interesse fra mange instanser så som både arkitekter, håndværkere ikke at forglemme og fonde som har bidraget til at det kunne blive en realitet.

Efter Niels Viggo Lynghøj var det arkitekten Per Clausen som fik ordet.

Derefter var det formanden for Oddesund Nord Beboerforening & Bådelaug, Lone Børsting, og sluttelig Thomas Holst Christensen fra Geopark.

Efter talerne gik alle over til tårnet hvor borgmesteren først afslørede navnet på tårnet, hvor efter han og Lone Børsting klippede den røde snor og så var tårnet indviet.

Borgmester, arkitekt og repræsentanten fra Geopark samt journalister og fotografer gik så op i tårnet og alle deltagerne gik tilbage til teltet hvor der var et lille traktement med dampede muslinger og et glas hvidvin og hyggemusik fra gruppen ”Skwulp”.

Herefter var tårnet frit tilgængelig for alle. Tårnet indeholder en masse info om bl.a. bygningen af Oddesundbroen, 2. verdenskrig, geologi o.m.a. som virkelig er interessant. Ingen var i tvivl om at tårnet vil blive brugt flittigt og det vil være af både lokale og turister.

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...