Prinsens Musikkorps og Niels Olsen underholdt ved koncerten

HVIDBJERG: Torsdag 10. januar var der traditionen tro atter nytårskoncert i Midtpunktet i Hvidbjerg, arrangeret af Musikkens Venner på Thyholm.

Den årlige nytårskoncert på Thyholm har efterhånden mange år på bagen - langt over 20 år og det er ellevte gang Prinsens Musikkorps gæster Thyholm.

Musikkorpset har hvert år en ny solist med og i år var det skuespilleren, Niels Olsen, kendt fra bl.a. Ørkenens Sønner, Rundt På Gulvet, flere musicals og filmen ”Den eneste ene”, hvor han fik en Robert for bedste mandlige hovedrolle, samt fra de nye ”Far til fire”- film. Ud over dette er han forhen håndboldspiller.

Formanden for ”Musikkens Venner”, Lene Vangsgård gik på scenen og bød alle velkommen til en sjov og hyggelig aften.

Herefter var det dirigenten for musikkorpset, René Bjerregaard Nielsen der tog over og takkede for velkomsten.

Efter dette var man klar til at gå i gang med det som hele drejede sig om - nemlig musikken, hvor orkestret spillede ”Aladdin Ouverture”. Så var det Niels Olsens tur til at tage over hvor han sang ”Jeg vil være li’som dig”. Herefter var det så skiftevis orkestret og Niels Olsen sammen med orkestret. Niels Olsen fremførte flere af de stykker som er kendt fra ”Ørkenens Sønner”, bl.a. ”Sang for de mindste”, ”Jeg vil være seksuel” og ”Rytme in my body”, hvor han virkelig fik publikum til at medvirke.

Herefter var der pause, hvor der blev serveret champagne og kransekage til publikum.

Efter pausen startede musikkorpset op med en 80’er medley og derefter var Niels Olsen atter på scenen med bl.a. ”You can leave your hat on”, og Fædrelandssange. Igen var det så musikkorpset med ”Kaj Birksteds March”. Sluttelig var det Niels Olsen med Otto Brandenburg forever. Endnu engang traditionen tro spillede musikkorpset til allersidst Lumbyes ”Champagnegaloppen”.

315 havde købt billet til nytårskoncerten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...