Endnu engang bød Musikkens Venner på Thyholm velkommen

HVIDBJERG: Det har gennem mange år været en tradition at der først i det nye år bliver afholdt nytårskoncert på Thyholm.

Det blev man heller ikke snydt for i år, og her har man nået noget af en milepæl, da det er 25. gang Musikkens Venner på Thyholm afholdt koncerten.

Gennem mange år har det været Prinsens Musikkorps som stod for rammen om musikken og der har været mange forskellige solister med gennem årene. En solist blev heller ikke udeladt i år og det var ikke mindre end Jens Jacob Tychsen, som er en meget dygtig skuespiller og sanger. Jens Jacob Tychsen blev kendt over hele landet som den kongelige skuespiller og dameglade Edward Weise i TV2-serien ”Badehotellet”.

Her sidst i januar kan man atter nyde gensynet af ham i en ny afdeling af ”Badehotellet”.

Præcis kl. 19.30 gik formanden for Musikkens Venner på Thyholm, Lene Vangsgaard Andersen, på scenen og bød de 300 tilskuere velkommen.

Lene fortalte lidt om årene der er gået og nævnte flere af de kendte solister som havde været med Prinsens Musikkorps gennem tiden.

Herefter bød hun velkommen til Musikkorpset og solisten Jens Jacob Tychsen. Musikkorpset spillede under ledelse af dirigent René Bjerregaard Nielsen ”Let’s Face the Music and Dance” af Irvin Berlin. Herefter dukkede Jens Jacob Tychsen op foran scenen, hvor han henvendt til de forreste rækker af publikum sang ”Yes Sir, that’s my Baby” af James van Heusen.

Tychsen har en fantastisk stemme og han indebærer en enorm herlig humor, hvor han tog lidt gas på flere af publikum. Sådan gik det slag i slag gennem første afdeling af koncerten, hvor Jens Jacob Tychsen var på scenen flere gange.

I år havde Musikkens Venner valgt at invitere 4. og 5. klasse fra Thyholm Skole til koncerten, da de unge mennesker beskæftiger sig med et blæserorkester.

Traditionen tro blev der serveret champagne og kransekage til alle i pausen.

Herefter var det atter musikkorpset som lagde ud, hvor de spillede ”A Fifth of Beethoven” af Ludwig van Beethoven. Så var det Jens Jacob Tychsen med ”The Lady is a tramp” af Richard Rodgers og det blev til flere kendte melodier og sange fremført af både Prinsens Musikkorps og Jens Jacob Tychsen.

Musikkorpset sluttede af med ”Champagnegaloppen” af H.C. Lumbye.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...